Keresés
Keresés helye:
Keresés:
Termékinformáció
Rendezvények

Információ
Jogtár
Tematikus portálok

Projektinformáció
 

  További hírek
  Feliratkozás hírlevélre  
2012. ápr. 19.

Cég

Polmetál Pruszynski Kft.

Polmetál Pruszynski Kft.
Iparterület 127/5.
Tormásliget
9736Termék vagy termékcsalád [+]

Ereszcsatorna rendszer

Ereszcsatorna rendszer


További hírek

  Könnyűszerkezetes tetőfedés acél cserepeslemezből
  Z és C könnyűgerendák
  Trapézlemezek tető- és homlokzatburkolathoz
  Új típusú korcolt lemezek tetők fedésére
  Könnyű tetőfedés acél cserepeslemezből
  További hírek Polmetál Pruszynski Kft.

 

*Információ- és ajánlatkérés* Név:


*E-mail:


Cég:


*Cégtípus:


Telefon:


Cím:


*Kérés / kérdés:


Feliratkozás a hírlevélre.

(* = Kérjük töltse ki a csillaggal jelölt mezőket!)


Új színek és elemek a Niagara ereszcsatorna rendszerben

 

A Niagara ereszcsatorna rendszer minden tetőre ideális, könnyen összeszerelhető, komplett vízelvezető rendszer. A helyesen felszerelt ereszcsatorna biztosítja a tetőről az esővíz gyors és biztos elvezetését, ellenáll a víz súlya, a tetőről lecsúszó hó vagy a rétegeződő jég által okozott deformációknak. Alapanyaga biztosítja a hosszú élettartamot. Az elemek kapcsolata kiegyenlítí a hőmérsékletkülönbségek okozta hosszúságváltozásokat úgy, hogy a rendszer tömítettsége állandó marad.
A rendszer elemei a legjobb minőségű, kétoldalról horganyzott (275 g/m²) és pural réteggel bevont (2x50 µm) acélból készülnek. A pural réteg nagyon sima felületű és tartós színű. A csatorna nyolc védőrétege garantálja az elemek tökéletes rozsdásodás elleni védelmét, ami többszörösére növeli élettartamukat,  ennek köszönhetően a karbantartás csak a szennyeződések eltávolítását jelenti.

A Niagara ereszcsatorna rendszer kétféle méretben – 125/90 mm és 150/100 mm –  kapható.

2011 év végétől új elemekkel és színekkel bővült a gyártás. A színek között már elérhető az ezüst, illetve a rézvörös. Elemek közül a csatornavasban történt változás, a bepattintható vas mellett megtalálható a duplafüles tartó, ami megakadályozza, hogy az ereszcsatorna kipattanjon a tartóvasból.

A kétféle méret lehetővé teszi az adott tetőfelülethez leginkább illő ereszcsatorna kiválasztását. Nagyon fontos, hogy a tetőhöz megfelelő méretű (125 vagy 150 mm) ereszcsatornát, illetve megfelelő mennyiségű lefolyót válasszunk; a mellékelt ábra segítséget adhat ennek megválasztásában. Az ereszcsatorna tartóvasakat a lehető legsűrűbben, minden szarufához megfelelően rögzítsük, így elkerülhető, hogy a téli csapadék deformációt okozzon. A vasak meghajtásához, illetve a lejtés megfelelő kialakításához speciális hajlítószerszám szükséges, ezért ezt a munkát minden esetben bízzunk szakemberre.

Az ereszcsatorna rendszer elemválasztéka minden speciális igényt kielégít: vízlopó, "Y"-elágazás, külső-belső szegletek is megtalálhatók a választékban.

Nyomtatható változat Hozzáadás a kedvencekhez Ajánlott oldalKezdőoldal | Kapcsolat | Felhasználási feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | A baudocu oldalaival összekapcsolni

Copyright © 2007-2013 Business Media Magyarország Kft. - A DOCUgroup Company - www.baudocu.hu