Keresés
Keresés helye:
Keresés:
Termékinformáció
Rendezvények

Információ
Jogtár
Tematikus portálok

Projektinformáció
 

  További hírek
  Feliratkozás hírlevélre  
2010. dec. 16.

Cég

Leier Hungária Kft.
Baross Gábor u. 42.
Győr
9024További hírek

  Zárt rendszerben, környezetbarát módon állítja elő termékeit a Leier
  230 millió színkombináció érhető el a Leier új színválasztó programjával
  Különleges zajelnyelő képességű falak a Leiertől
  A Leier idén is kiemelt projektkedvezménnyel segíti az önkormányzatokat a belvíz- és csapadékvíz-elvezetésben
  Édes meglepetéssel érkezett a Leier Devecserbe
  További hírek Leier Hungária Kft.

 

*Információ- és ajánlatkérés* Név:


*E-mail:


Cég:


*Cégtípus:


Telefon:


Cím:


*Kérés / kérdés:


Feliratkozás a hírlevélre.

(* = Kérjük töltse ki a csillaggal jelölt mezőket!)


Előregyártott vasbeton szerkezetek a kivitelezésben

 

Az elmúlt évek építőipari ínsége a korszerű építési technológiák alkalmazását érezhetően háttérbe szorította. Történhetett ez azért, mert a kivitelezés árszínvonala nem engedte meg a nagyobb kezdeti befektetési költséggel járó kivitelezési módok hadrendbe állítását, illetve a kivitelezés átfutási ideje is kisebb jelentőséggel bírt. Ennek köszönhetően a helyszíni, élőmunka-igényes építés szinte egyeduralkodóvá vált a kis- és középméretű (max. 50-80 millió Ft értékű) beruházásoknál. Ennek következményeként azonban a kivitelezés kockázata megnövekedett, hiszen a humán tényező bizonytalanságát mind minőségben, mind kivitelezési időhatékonyságban figyelembe kell venni. Ugyanakkor a kevés megrendelés minőségi igényessége megmaradt, amit a kezdetleges módszerek semmiképp sem tudnak garantálni. E két, egymással ellentétes hatást kifejtő tényezőnek köszönhetően az év második felében az építőipari piac újfent a modern, iparosított minőséget garantáló, és nem utolsósorban gyors építési technológiák felé nyitott.

Ilyen a Leier cégcsoport által gyártott előfeszített üreges födémpalló is, melynek alkalmazását – a gyártás nyitott lehetőségeinek köszönhetően – nem korlátozza a tervezők körében rettegett modulkoordinált méretrend. A födémelem széles spektrumú magassági méreteivel, a gyártási hossz szabadon választhatóságával, illetve az elem szélességi méretének kötetlen meghatározhatóságával szinte minden épület födémszerkezeteként alkalmazható. A kivitelezőt a gyártó minden igényt kiszolgáló födémelem-kiosztási tervekkel szolgálja ki, illetve adja az emeléshez szükséges segéd-emelőszerkezeteket is, így a kivitelezőnek csak a beemelést végző daruról kell gondoskodnia az építés helyszínén. A szerelés zökkenőmentes lebonyolítása érdekében a Leier helyszíni mérnöki tanácsadást is biztosít.

Az 595 m²-es mélygarázs szerkezetépítéséhez elegendő volt 5 építőmunkás

Az elmúlt évben számos lakóépület, családi ház és szociális intézmény korszerűtlen, nagy helyszíni munkamennyiséget igénylő vasbeton kiselemes-gerendás födémszerkezetét váltotta fel ez a szerkezeti elem. Példaként említjük meg, hogy a jó szervezettség és a Leier cégcsoport mérnöki asszisztenciája mellett egy 5 fős szerelő team kb. 550 -600 m²-nyi födémfelület szerkezetépítését végzi el egy nap alatt.

Nyomtatható változat Hozzáadás a kedvencekhez Ajánlott oldalKezdőoldal | Kapcsolat | Felhasználási feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | A baudocu oldalaival összekapcsolni

Copyright © 2007-2013 Business Media Magyarország Kft. - A DOCUgroup Company - www.baudocu.hu